onzin

fifi2008

Door loreom op vrijdag 28 november 2008 15:07 - Reacties (3)
Categorie: meuk, Views: 5.619

Een kort bericht vanaf FIFI2008.
Ik heb met grote interesse de presentatie van Kevin Warwick gevolgd. Deze beste man is een levend expiriment. Hij heeft (nu alweer 10 jaar geleden) een RFID-chip laten implanteren. Later heeft hij in zijn zenuwbaan, en in die van zijn vrouw, een chip laten plaatsen welke de impulsen van de zenuwen naar buiten zijn lichaam. Met het ultieme doel, een chip inbouwen in de hersenen die het mogelijk maakt het menselijk lichaam te vergroten door de signalen van de hersenen via een netwerk (mogelijk het internet) te verzenden naar bijv een robothand.

Lees verder »

noob met bash scripten

Door loreom op zondag 20 juli 2008 20:36 - Reacties (7)
Categorie: meuk, Views: 6.814

Ondanks dat ik al weer een lange tijd een fervent gebruiker van linux op de desktop ben, heb ik nog maar weinig met de ware kracht van linux geŽxperimenteerd.
MIjn eerste ervaring met linux was het installeren van Freesco op een 386. Dit zal ergens in 1999 zijn geweest. Later (2001) mezelf voor een uitdaging gesteld door installatie-cd van Slackware 8 aan te schaffen. Mijn idee hier achter was het uitproberen van linux op de desktop. Na veel uit te proberen, en vooral lezen is het gelukt, maar de definitieve overstap van Windows naar een linux-desktop kwam in 2004, met de introductie van Ubuntu. 4.10 kwam, zag en overwon op mijn desktop. Sindsdien niet meer anders.

Lees verder »

Eindelijk....?

Door loreom op zaterdag 12 juli 2008 22:22 - Reacties (7)
Categorie: meuk, Views: 5.270

Misschien een beetje laat, maar nu ook van loreom een weblog. Vooral voor mezelf. Ik ga binnenkort weer eens aan mijn conditie werken. Wordt wel tijd. :) Mijn plan is namelijk om binnenkort een zogenoemde cross-hybrid fiets te kopen. Zowel op de weg als op bospaadjes uit te voeten kunnen.

Hier zal ik, voornamelijk voor mezelf, mijn vorderingen bij houden.